ForsideForumforsideSøgNyeste billederTilmeldLog ind

 
 
Episode 1: Det vildeste kort
Episode 1: The Heart of the Cards
File:Yugioh001.jpg
Yugi og hans venner er dybt imponerede over Bedstefars samling af Duel Monsterkort, men da den bedst placerede duellant og hensynsløse tyran, Kaiba, kidnapper Bedstefar for at få fat på det sjældne kort, Blue Eyed White Dragon?, konfronteres Yugi med Kaiba i det ultimative Duel Monster opgør for at hævne sin Bedstefar!
 
Episode 2: Pegasus' udfordring
Episode 2: The Gauntlet is Thrown
File:Yugioh002.jpg
Yugi og hans venner tager en pause fra perfektioneringen af deres spilleevner for at overvære duellen mellem Weevil og Rex Raptor i det lokale Duel Monster Mesterskab. Da Yugi åbner en pakke fra Duel Monsters skaber, Maximillion Pegasus, er der ingen anden udvej for Yugi end at mødes med ham i det mystiske Skyggerige, hvor alle monstere og al trolddom er ægte.Yugi taber, og som præmie kræver Pegasus at få Bedstefars sjæl. Nu må Yugi rejse til Duellanternes Kongerige og vinde Pegasus? turnering, hvis han skal gøre sig nogen håb om at se bedstefar igen!
 
Episode 3: Rejsen til Duellanternes kongerige
Episode 3: Journey To The Duelist Kingdom
File:Yugioh003.jpg
Yugi må af med sine star chips, for at Joey kan komme med båden til Duellanternes Kongerige, hvor han skal udkæmpe dueller for at redde sin søsters syn. Samtidig snigeriTea og Tristan sig med som blinde passagerer for at slutte sig til deres venner. Men da rygtet spredes, at det var Yugi, der tildelte verdensmesteren Kaiba sit nederlag, forsøgerikujonen Weevil at ødelægge Yugis kortsamling ved at smide hans stærkeste kort over bord, lige inden de når øen!